ЈЗУ Универзитетска клиника за

ендокринологија, дијабетес и

метаболички нарушувања

EN


MK

Почетна

 

Почитувани,

Добредовјовте на официјалната web-страна на Клиниката за ендокринологија, дијабетес и болести на метаболизмот при Универзитетскиот Клинички Центар во Скопје, Македонија. Web-страната е наменета за пациенти, доктори и сите оние кои се заинтересирани да добијат информација во врска со дијабетесот и ендокринологијата. Доколку сте пациент Ве молиме да не превземате никакви промени во терапијата доколку не се препорачани од страна на Вашиот доктор.

Притиснете тука за да ја превземете информацијата за пациент за хоспитализација во pdf формат.

Притиснете тука за да ја превземете инсулинска пумпа-информација за пациент во pdf формат.

Congress 2014